Annons
AnnonsBlack Friday


black

Svarta favoriter från Net-a-porter

På fredag är det dags för årets Black Friday! I USA är Black Friday den största shoppingdagen och infaller alltid dagen efter Thanksgiving, fjärde fredagen i november. Här i Sverige slog fenomenet igenom 2013 då näthandeln ökade med hundra procent. Intresset för denna massiva shoppingdag bara stiger och stiger (vem gillar inte att fynda?) så i år kan du räkna med stora kampanjer hos i princip alla onlinebutiker.

Annons

Gör rätt fynd

När det är rea och kampanjer överallt är det lätt att man tappar fokus och köper onödiga saker. Jag har tidigare skrivit en guide på vad man ska tänka på under reatider och den är minst sagt aktuell på fredag. Mitt bästa tips är att redan nu  kika igenom dina favoritbutiker online och gör en lista med produkter du älskar. Under Black Friday kan du förhoppningsvis shoppa dessa med rabatt!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar