Annons
AnnonsMjuka cashmeretröjor


cashmere

1 //

Annons

2 // 3 // 4 // 5 // 6

Finns det något bättre är cashmeretröjor på vintern? Troligtvis inte. En mysig tröja i detta härliga material är värd att lägga lite extra pengar på för det här är ett plagg du kan ha i många år! 100% cashmere är självklart bäst men även lite cashmere gör stor skillnad på en tröja.

Om du har en mindre budget vill jag tipsa om om R Essentiel som har tröjor i många färger och modeller för under 1000-lappen.

Lite längre fram ska jag även tipsa om hur du bäst tar hand om dina lyxiga tröjor. Det blir en miniguide med råd gällande köp, tvätt, noppor och förvaring.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar