Annons
AnnonsFör mitt hår


ghd bjorn axen

Mitt hår är tunt Skandinaviskt och därför måste jag vara extra försiktig när jag fönar eller använder plattång. När det kommer till fön brukar jag använda kalluft och plattång för lockar använder jag bara någon gång i månaden.

Annons

För mig är det viktigt att använda skyddande produkter och jag har två nya favoriter till håret! Den första är Björn Axens Extreme heat styling protection som skyddar håret mot värme upp till 220 grader och har UV-skydd, dessutom doftar den gott! Min andra favorit är ghd Advanced split end therapy som vårdar kluvna hårtoppar. Produkten stärker och har en förslutande effekt som aktiveras när man använder fön/plattång.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar