Annons
AnnonsKavaj över klänning


kavaj klanning brollop

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10

Det är flera av er läsare som har ställt samma fråga; Vad ska man ha över klänningen på bröllop? Om man tycker att det är trist med sjal men ändå vill täcka axlarna i kyrkan?

Annons

Självklart beror det på vad det är för dress code på bröllopet. Är det en mer ledig dress code som kavaj kan du exempelvis ha en nätt kofta med vackra detaljer. För mer uppklädda klädkoder som exempelvis smoking skulle jag satsa på en ljus kavaj! Undvik oversize som går över höfterna utan satsa på en mer figurnära modell, speciellt om du har en maxiklänning.

Angelica Aurell brollop

Något som jag tycker är otroligt snyggt är en kort strutsfjäderjacka. Jag köpte en från Coast under hösten 2015 men tyvärr finns den inte kvar i lager. Ett tips är att hålla utkik på Ebay!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar