Annons
AnnonsLäsarfråga – matcha kavajen


 

Snälla angelica kan du skriva tips till mig (alla) hur man kan kombinera kläder och

accesoarer till en kavaj.

Svar: En kavaj är ett väldigt bra köp och du kommer inte att ångra dig. Det finns massor med kombinationsmöjligheter och kavajen behöver inte alls vara så ”uppklätt” som många tror.

Annons

Till vardags kan du till exempel matcha den med jeans och en enkel t-shirt. Under våren kan du ha den till shorts, söta kjolar och skor som ballerinas, sandaler eller Converse. Till fest kan du ha en snygg klänning eller en bustier och jeans till. Satsa på klackar och mer acessoarer till fest. Halsband och ringar fungerar bäst till kavajer med lång arm. Inspireras av Olivia Palermo på bilden ovan!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar