Annons
AnnonsLindex Pink Collection


lindex pink collection

Oktober närmar sig och det är dags att lyfta kampanjer som bidrar till bröstcancerforskningen. En forskning som är otroligt viktig och berör oss alla på något sätt.

Jag vill börja med att tipsa er om Lindex årliga kollektion som lanseras i butiker och online den 6 oktober. Modekedjan har tidigare år samarbetat med designers som Missoni och Matthew Williamson men 2016 står Lindex egna designteam bakom kollektionen som har fått namnet Pink Collection.

Annons

Pink Collection innehåller 19 plagg och accessoarer i mjuka, stickade och vävda material i en skala av djupt vinrött till ljust rosa. Ovan har jag valt ut mina favoriter och jag älskar den rosa blusen med knyt! Till kollektionen hör också ett rosa armband från vilket hela överskottet skänks till cancerforskningen. Armbandet, som är gjort av läder och metall, är tillverkat i Sverige med en miljövänlig garvningsteknik.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar