Annons
AnnonsEtt av mina bästa köp


Mulberry Lily

När vi var i Palma under vintern köpte jag en Lily från Mulberry. Jag blev överlycklig när jag hittade den i en perfekt rosa nyans på rean! Väskan är ett av mina bästa köp någonsin och modellen small passar mig perfekt. När jag har Alma i barnvagn använder jag aldrig stora väskor så jag har fått bra användning för mina mindre axelremsväskor.

Annons

Nu när jag är så pass nöjd med min Lily vill jag gärna köpa den i fler färger. Nästa köp kommer nog bli en svart eller metallic! Även om inte kan shoppa på rean tycker jag att väskan har ett överkomligt pris om man jämför med många andra märken. Mulberry har otroligt bra kvalitet och stilrena klassiska modeller som man inte tröttnar på i första taget.

lily

Väskan Lily finns att köpa online på bland annat Net-a-porter och Mulberry.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar