Annons
AnnonsÖrhängen till fest


Caroline Svedbom

Till vardags använder jag alltid mindre diskreta örhängen men till fest vill jag ofta ha någonting extra. Såhär inför jul och nyår är det alltid mycket mingel och fester och då är det kul med lite större modeller. Mitt senaste köp är ett par handgjorda pärlörhängen med svarta swarowskistenar från Caroline Svedbom. Caroline är en jättetrevlig tjej och jag älskar hennes smycken! Om jag kunde skulle jag köpa alla hennes kreationer.

Annons

orhangen fest

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

När jag är inne på örhängen vill jag dela med mig av några favoriter som jag har spanat in online. Nu vann ju paret från Caroline Svedbom men det kanske blir ett till par örhängen nu i dagarna. Jag suktar bland annat efter nummer 9 som kommer från Banana Republic och kostar 399 kronor.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar