Annons
AnnonsSäker Stil


saker stil 1

Säker Stil är boken som ska guida dig till den perfekta garderoben. En bok som ska ge inspiration och konkreta långsiktiga idéer oavsett ålder. Uppfyller Säker Stil sin beskrivning? Ett stort ja på den!

Annons

Den här stilboken är en nybörjarguide och passar dig som är trött på snabba trender och vill bygga upp en välfungerande basgarderob. Till dig som vill lära dig grunderna. Det handlar om att hitta just din uniform, att handla smartare. Jag älskar budskapet som Ebba och Emilia förmedlar och något som jag själv brukar pusha för i bloggen. Det är jättekul att shoppa men jag tycker att man ska undvika snabba trender och slit och släng. Med det menar jag inte att man inte kan eller ska handla budgetplagg men man ska försöka ha en tanke med sin shopping och köpa saker som man kan ha under en längre tid. Det mår din garderob, plånbok och miljön bra av!

saker stil 3

saker stil 2

saker stil 4

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar