Annons
AnnonsSommarens snyggaste baddräkter


baddrakt tips

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Jag tycker att det är så snyggt med baddräkt! Det ser ofta lyxigt ut och är ju funktionellt om man gillar att dyka, hoppa och simma mycket.

Annons

Ett år efter graviditeten är jag fortfarande inte helt tillbaka till mitt gamla jag så jag känner mig mest bekväm i baddräkt också. Jag föredrar modeller med en v-ringning, det är smickrande och dessutom får man en fin solbränna.

baddrakt tips

Wrap / Vit / Blommig

Asos har många fina baddräkter och jag har nyligen köpt den i mitten fast i svart. Jag är otroligt nöjd med den och går in varje dag för att se om den vita kommit in i min storlek. Jag gick upp en storlek i denna modell och baddräkten satt perfekt!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar