Annons
AnnonsSophie by Sophie för WaterAid


sophie by sophie

Idag lever 650 miljoner människor utan rent vatten och varje år dör 315 000 barn av sjukdomar orsakade av smutsigt vatten. Det är 900 barn om dagen.

En organisation som gör skillnad är WaterAid. I världens fattigaste samhällen jobbar WaterAid med att förändra folks liv genom att förbättra tillgången till rent vatten, ge bättre hygien och sanitet. I samarbete med WaterAid har det svenska smyckesmärket Sophie by Sophie tagit fram ett armband där 10% från varje sålt armband doneras. Armbandet med blått band och en silvrig droppe symboliserar rent vatten och dess betydelse för människors hälsa och överlevnad.

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar