Annons
AnnonsSov sött


sov med stil

Svart pyjamas // Sovmask // Läppbalsam // Påslakanset

Nattskjorta // Doftljus // Vinröd pyjamas // Kudde

Något som är lyxigt att shoppa till sig själv eller ge bort i present är söta sovplagg. Utbudet är enormt och det finns många bra köp för både den lilla och stora plånboken.

Annons

Jag väljer gärna vackra spetsdetaljer som på den vinröda pyjamasen! Om det är lite kyligare gillar jag en mjuk nattskjorta med lång ärm.

Innan jag går och lägger mig brukar jag alltid smörja in läpparna och min stora favorit sedan många år tillbaka är Dr Lipp. Produkten heter Original nipple balm for lips och var från början till för ammande kvinnor. När man upptäckte hur bra den var för läpparna fick den sitt nuvarande namn!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar