Annons
AnnonsTillbaka till jobbet?


kontoret klader

Blus // Byxor // Väska // Klänning // Ballerinas // Klocka

Anteckningsbok // Kavaj // Kjol // Pumps // iPhoneskal // Armband

Semestern börjar dra mot sitt slut och det är dags att sakta men säkert blicka framåt mot hösten.

Annons

Jag är fortfarande mammaledig men har en spännande nyhet som jag snart kan dela med er! Vad det är kommer jag att kunna berätta om om en vecka eller två och jag längtar till dess.

Nu under augusti kommer jag att dela med mig av klädtips som passar bra till jobbet. Nu beror det givetvis på vad man jobbar med och men jag har valt ut stilrena kläder och accessoarer att inspireras av. Ni kommer bland annat att få tips på snygga kostymer och pennkjolar med det lilla extra. I det här inlägget har jag valt ut tre fina outfits och jag själv är sugen på byxorna!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar