Annons
AnnonsTips på 12 cocktailklänningar


klanningar cocktail tips

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Jag undrar om du skulle kunna tipsa om klänningar som faller under klädkoden cocktailklänning. Trodde det skulle vara enkelt, men alla klänningar känns för långa eller för korta. Tycker det är svårt att hitta något som inte är för vuxet (är 22) men som känns som en användbart flera gånger. Tack för att du inspirerar så mycket.

Annons

Vad roligt att du blir inspirerad av min blogg! Cocktail är en bred klädkod men ovan har jag valt ut tolv klänningar som jag själv tycker om. Jag hoppas att du hittar någon som du gillar eller att du iallafall får lite inspiration.

En lite enklare klänning (som nummer 5) kan man kombinera med en fint halsband för att få en ännu festligare look. Till cocktailklänningar med off shoulder eller högre krage älskar jag att ha stora örhängen! Om du hittar en klänning som är för lång är mitt tips att gå till skräddaren, det kostar inte mycket och kommer göra att klänningen känns perfekt.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar