Annons
AnnonsVackert under


amningsbh

När jag fick Alma blev jag förvånad att snygga amningsbh:ar lyser med sin frånvaro i butikerna. Överallt finns sladdriga modeller i grått, svart och vitt. Bekvämlighet är det viktigaste men måste alla amningsbh:ar vara så fasansfullt fula? Bara för att jag ammar vill jag inte kasta in handduken på underklädesfronten.

Annons

Efter en hel del letande hittade jag You! Lingerie (halleluja) som säljs hos GlamMom och jag slog till på en i beige och rosa med vackra spetsdetaljer och rosetter. Den här modellen är både snygg och bekväm och jag kommer nog slå till på en till färg! Ett annat märke som jag vill tipsa om är Heidi Klum Intimates som bland annat säljs hos Zalando och Twilfit.

amningsbh

amningsbh

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar