Annons
AnnonsTips till studenten.


 

För dig som ska ta studenten och letar efter en klänning så är Asos ett hett tips. Jag har sett flera fina klänningar och ovan finns fyra godbitar som passar bra till studenten. Klänningen med rosett kostar 446 kr, den med vackra volanger och one shoulder kostar 618 kr, klänningen med stenar är från Lipsy och har priset 804 kr, den med knytband kostar 396 kr.

Annons

 

Flera läsare har frågat hur det är att beställa från Asos. Jag har beställt flera gånger och har alltid fått snabba leveranser. Det tillkommer ingen tull då plaggen skickas från England. Du kan givetvis se den totala kostnaden med frakt innan du betalar.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar