Annons
AnnonsFörvara dina smycken på rätt sätt


Det är viktigt att förvara sina smycken på rätt sätt, oavsett om det är billiga bijouterier eller dyrbara godbitar. Genom att förvara dina smycken på rätt sätt ökar du hållbarheten och det blir dessutom lättare att hitta rätt smycke till rätt tillfälle.

Annons

smycken

  • Efter varje användning, se till att lägga tillbaka smycket i en box eller smyckespåse. På exempelvis Panduro kan du hitta boxar och tunna smyckespåsar till bra priser.
  • Förvara dina smycken en och en! Att lägga alla i en skål tillsammans är ett stort no no. Det fungerar endast om dina smycken är helt i trä eller plast.
  • För ringar och örhängen kan du leta efter en smyckesbricka alternativ ta botten på en större smyckesask. Innan du trycker ned dina örhängen, känn efter så att botten är tillräckligt mjuk.
  • Låt inte dina smycken ligga framme i solljus eller i badrummet där det lätt blir fuktigt.

Den här veckan kommer jag också visa hur jag förvarar mina smycken i garderoben så håll utkik!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar