Annons
AnnonsTips till dig med liten byst


angelicas closet

När jag var yngre tyckte jag att det var jobbigt med liten byst men idag är det någonting som jag uppskattar. Det finns mycket positivt med en liten byst! Se det som en fördel och tänk på hur mycket det faktiskt underlättar i klädväg.

Annons

[check_list]

  • Man kan ha plagg med öppen rygg utan problem
  • Djupa urringningar ger dig en sensuell känsla
  • Klänningar med off shoulder är idealiskt för dig med lite byst
  • Du kan frossa i vackra bh:ar, gå utan eller bara använda en enkel bralet

[/check_list]

angelicas closet

Vit // Svart // Navy

Jag tycker att man ska framhäva en liten byst istället för att trycka upp brösten i en dubbelvadderad bh ala Victorias Secret men det är självklart en smaksak. När jag shoppar tänker jag iallafall Hur kan jag utnyttja det här? – jo genom att ha plagg som är svårare för tjejer med stor byst. Jag älskar till exempel djupa v-ringningar fram och i ryggen!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar