Annons
Annons1 år och 7 månader


Angelicas Closet
Angelicas Closet

När vi var i Palma älskade Alma (härligt rim) att klättra upp för den här trästolen, sätta sig och titta ut på gatan. Hon gjorde likadant varje morgon och det var så kul att iaktta henne. Hon skapade sig en egen rutin.

Annons

Den 9 januari fyllde Alma 1 år och 7 månader så hon har blivit en stor tjej nu. Hon kan säga många ord nu och det hon säger mest (förutom mamma och pappa) är apa och anka. Om Alma själv får bestämma vill hon leka med sin teservis och dockorna, titta på Babblarna eller måla med kritor. Hon har gillat att måla under flera månader men nu berättar Alma vad hon ritar, till exempel pekar hon på sin teckning och säger Alma eller kanin.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar