Annons
Annons5 månader


angelicas closet  angelicas closet

Idag är det den 9 november vilket betyder att Alma fyller 5 månader! Nu väger hon sex kilo och är 63 cm lång så hon är en rätt liten tjej. Jag är otroligt glad att hon fortfarande sover bra, ibland kan hon sova hela natten och ibland vaknar hon en till två gånger. Man märker tydligt att det händer mycket psykiskt och Alma gillar att vara med och är nyfiken på allt som händer omkring henne.

Annons

På sin 5-månadersdag har hon på sig en vit peplumkofta från Lindex, rosa byxor från Noa Noa miniature och body från Petit Bateau. Almas strumpor och gosekanin kommer från Newbie.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar