Annons
AnnonsAlma 14 månader


angelicas closet

angelicas closet

Tidigare i veckan fyllde Alma 14 månader! Hon har börjat härma oss mer och mer och vi blev rätt snopna när hon ställde sig vid soffbordet och försökte vika tvätt. Man märker klart och tydligt att hon förstår mycket mer än vad man tror!

Annons

Alma älskar att promenera på stan och blir vansinnig om hon inte får gå vart hon vill. Här om dagen ville jag sjunka genom marken när hon kastade sig på golvet på Zara i Sturegallerian och skrek för att hon inte fick springa iväg. Jag skrattade lite nervöst och försökte plocka upp Alma som la sig platt och slingrade sig. Vad jag förstår det som är det rätt vanligt med utbrott i den här åldern men jag var helt oförberedd!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar