Annons
AnnonsAlma 8 månader


Angelicas Closet

Angelicas Closet

Idag firar vi att Alma fyller 8 månader! Hon är mer aktiv än någonsin och älskar uppmärksamhet, inte bara från mig och Johan utan från främlingar på stan. Hon ler och skrattar mycket vilket får ens hjärta att smälta. Att hon är så pass aktiv gör att man måste passa henne varje sekund på golvet, tittar man bort några sekunder har hon redan hasat sig iväg mot våra skor eller vill dra sig upp för ett trappsteg. Phu! 

Annons

I måndags fick Alma smaka av min glass och hon älskade den. Jag har aldrig sett henne reagera så på någon form av mat! Hon gillar också när man läser för henne och igår bläddrade hon i en bok själv för första gången. Det var så sött att se henne bläddra runt och inspektera sidorna i detalj.

När det kommer till sömn har vi väldigt tur och jag håller ständigt mina tummar att det alltid ska hålla i sig, gärna för all framtid… Alma somnar runt halv nio och sedan sover hon 11 timmar, man får ge henne nappen en gång på natten men annars sover hon som en stock.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar