Annons
AnnonsAlma 1,5 år!


Angelicas Closet

Idag blir Alma ett och ett halvt år gammal! Tiden går så snabbt och snart är det dags för den här lilla tjejen att börja förskola.

Alma älskar att lyssna på musik och dansa (ni ska se hennes moves), hon kan hålla på länge utan att tröttna! En annan sak som hon gillar är att måla med kritor.

Annons

Det här intresset för kritor syns över hela lägenheten… I veckan var jag i köket under kanske tre minuter och på den tiden hann hon rita i hallen, på en dörr och över vår tv-möbel! Nu har vi iallafall lärt oss att gömma kritorna för att undvika framtida konstverk på oönskade ställen.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar