Annons
AnnonsAlma i Palma


palma angelicas closet

Palma är en perfekt stad att resa till med barn nu när det inte är högsäsong. Det är lugnt, rent, bra klimat och på cafeer och restauranger får man alltid ett positivt bemötande. Att komma med Alma är aldrig något problem, snarare tvärtom, folk i alla åldrar blir glada och gullar gärna med henne.

Annons

Att ha långluncher kan bli långtråkigt för en liten och då brukar vi ta fram det säkra kortet, nämligen iPhonen där hon får titta på Babblarna eller Bamse. En annan sak som Alma älskar är att pilla med mina väskor. Hon gillar att öppna och plocka in och ut innehållet för att sedan lägga den över axeln. Jag ska försöka hitta en liten enkel väska som hon kan få leka med!

palma angelicas closet

palma angelicas closet

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons


Annons

Laddar