Annons
AnnonsBarndans på Base


barndans Base barndans Base

För två veckor sedan bjöd Bindefeld in till en söndagsmorgon med dans för dom allra minsta. Barndansen var på Base som ligger på Jungfrugatan. Jag hade helt glömt bort att skriva om eventet men kom på det nu när Alma ville dansa på morgonen.

Annons

Alma tyckte att dansklassen var rolig och hon ville inte riktigt släppa en skallra och rockring när vi skulle gå. Jag fotade ingenting under själva dansen (med respekt för att andra kanske inte vill vara med på bloggen) men det var så gulligt att se. Jag dansade när jag var liten och jag tror att det är nyttigt för både kropp och själ!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar