Annons
AnnonsAlma 10 månader


Angelicas Closet

Idag fyller Alma 10 månader! Hon är en väldigt aktiv tjej som gillar att krypa snabbt och ställa sig mot allt som går. Alma älskar att dra ner och plocka ur saker vilket gör att man ständigt måste plocka i lägenheten. Om hon får upp en byrålåda där hon kan dra ut kläder lyser lyckan i hennes ögon! När Alma växlade över till sitt höga tempo blev jag helt slut i någon vecka men nu har jag nog vant mig… Hon är iallafall en glad bebis och sover fortfarande bra på nätterna vilket jag är otroligt glad för!
På sin månadsdag har Alma på sig en leopardmönstrad klänning från Livly och hennes fuskpäls kommer från Next. Strumpbyxorna är diskret mönstrade och dessa har jag köpt på Newbie.

Annons

Angelicas Closet

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar