Annons
AnnonsMysig morgon


angelicas closet

angelicas closet

Det finns nog ingenting mysigare än att vakna upp bredvid Alma och Johan varje morgon! Idag låg jag och Alma kvar i sängen ett bra tag och hon gillar när man flyttar henne från sin bedside crib till en kudde i vår säng. Hon ler mycket och följer fokuserat mina rörelser. Det är himla härligt att hon är lika seg på morgonen som jag är!

Annons

Jag njuter för fullt över att vara mammaledig och fyller dagarna med promenader, fika och häng på uteserveringar och såklart massor med mys. Vissa dagar är man trött men som tur var ger solen bra med energi! Idag mötte jag upp en vän för fika på Rosendals trädgård, det är väldigt trevligt där och speciellt på vardagarna när det inte är mycket folk.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar