Annons
AnnonsNytt i Alma’s Closet


Angelicas Closet

Idag testade jag Almas nya marinblåa klänning som jag köpte från Polarn O. Pyret. Jag tänkte att hon skulle ha den kring jul! Alma tycker oftast att det är jättekul att testa kläder och brukar snurra runt runt framför spegeln.

Annons

Till klänningen har hon en cremevit kofta som det finns matchande strumpbyxor till. Almas hår växer så snabbt och för att hon inte ska få håret i ögonen brukar jag använda en rosett. Jag brukar köpa rosetter från Livly som har många fina färger. Vi har testat med små hårsnoddar men hon brukar dra bort dom efter tre sekunder.

Angelicas Closet

Angelicas Closet

Angelicas Closet

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar