Annons
AnnonsSkansen med Alma


Skansen
Skansen

På förmiddagen gick jag med Alma till Skansen och vi hade det så mysigt ihop. Vi började på Akvariet och Alma som är tokig i apor blev överlycklig när det fanns massor av riktiga apor att titta på. Favoriterna var nog babianerna! I regnskogen fanns det lösa apor som kom riktigt nära. Efter gick vi till Lill Skansen och avslutade med köttbullar på Terrassen.

Annons

Imorgon ska den här lilla tjejen börja sin förskola och det ska bli riktigt spännande. Jag tror att det kommer gå bra eftersom hon är så social men man vet ju aldrig. BVC har flaggat för att vi säkert kommer bli sjuka en del i början men jag håller alla tummar och tår att det inte blir så mycket… Man kan ju alltid hoppas!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar