Annons
AnnonsVärldens bästa Alma


angelicas closet angelicas closet

I lördags var jag och Johan ute med några vänner på Kasai så Alma fick sova hos sin morfar. Deras mat är så himla god (speciellt tempura roll, tuna tataki och lobster dynamite) och vi beställde in hur mycket som helst. Det var jättekul att ha egentid med både Johan och vänner! Det blir ju mer sällan nu men då ser man till att det blir kvalitativt.

Annons

När vi vaknade upp på söndagen var det tomt utan Alma och det är helt otroligt att man kan sakna någon så mycket efter bara några timmar. När vi möttes upp vid lunch på Karla Cafe var jag så glad att se Alma och det kändes som hon hade växt. Nu hade hon såklart inte gjort men jag får en sådan känsla varje gång jag har varit ifrån henne.

Nu i mars blir Alma 1 år och 9 månader. Hon har börjat lägga ihop två ord med varandra som till exempel ”Alma upp”. Hennes nya favoritord är ägg som hon säger typ hundra gånger om dagen.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar