Annons
AnnonsBröllopstips – planera timmarna innan vigseln


Bröllopssäsongen närmar sig och jag får fjärilar i magen när jag tänker tillbaka på vårt bröllop. I september firar vi tre år som gifta! I ett par inlägg framöver tänkte jag dela med mig av mina bästa tips och saker som jag har tänkt på såhär i efterhand.

Annons

Angelica Aurell brollop

Mitt första tips är att planera tiden innan vigseln med marginal. Jag och mina fyra tärnor sov tillsammans på Kung Carl och på bröllopsdagen gick vi upp i (vad jag trodde) bra tid. Jag hade gjort en ungefärlig plan på hur lång tid allt skulle ta men tiden innan vigseln blev ändå stressig. Förutom hår och smink är det mycket annat som ska hinnas med som frukost, duscha, äta lunch och steama klänningar för att ta några exempel. Det blir alltid fler moment än vad man tänker på.

Jag hade planerat att vi skulle fotograferas tillsammans i sviten innan vigseln men det hann vi tyvärr inte med. Vi hade såklart väldigt roligt men tiden bara flög iväg! Om jag fick gå tillbaka i tiden hade jag satt längre marginal och hellre gå upp en timme tidigare.

angelica-9517 angelica-9380 Angelica _MG_9777

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar