Annons
AnnonsMin brudklänning


 

lace dress

Angelicas Closet Angelica Aurell brudklanning brollopsklanning

Här kommer några närmare bilder på min brudklänning! Det känns helt otroligt att det var över två veckor sedan vi gifte oss och jag gick fram till altaret i min klänning. Det var en väldigt speciell dag och jag ska självklart dela med mig mer av den samt fler bilder.

Annons

För mig var det viktigt med en klänning som var lätt och andades. Jag älskar ju spets så det var en självklarhet att ha med det i min brudklänning. Nederdelen är i silkeschiffon med ett lätt sidenfoder under. Som jag har skrivit tidigare är min klänning uppsydd av en tjej som heter Madeleine, jag delar gärna med mig av hennes kontaktuppgifter via mail. Jag kände mig otroligt vacker på vår bröllopsdag och min brudklänning kommer jag spara livet ut.

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar