Annons
AnnonsVår andra bröllopsdag!


_MG_0010-2

Idag firar vi två år som gifta! Den 13 september 2016 klockan 17:00 gifte vi oss i Hedvig Eleonora kyrka och det var en helt magisk dag. Vårt bröllop var allt jag hade drömt om. Jag tog en paus från solen här i Italien och tittade på våra bröllopsbilder och det var nästan så att jag började gråta. Den dagen var så speciell och jag är överlycklig över mannen i mitt liv.

Annons

Det är rätt lustigt när man tänker tillbaka på bröllopet för det är så mycket som har hänt på två år. Tänk att vi gick där ner för trappan bland rosbladen och inte hade en aning om att Alma snart skulle komma i vårt liv.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar