Annons
AnnonsHej Cimon!


Min vän Cimon har gjort ett fantastiskt jobb med Colin så jag passade på att ställa ett par frågor till honom.

Hur föddes idén till Colin?
Först var det av personliga skäl, då jag hade otroligt svårt att hitta manliga bloggare och bestämde mig för att samla landets alla manliga bloggare – hos mig. Sen har arbetet kring att bryta ned det normativa för män pågått längre och att kunna kombinera magasinet Colin med intresse och samtidigt kunna lyfta upp unga begåvade killar i bloggnätverket är en fantastisk kombination!

Annons

Berätta lite om den nya designen!
Då trycket på Colin blev större än vad vi vågade hoppas på har vi nu gjort uppdelningen av magasin och bloggportal tydligare. Idag kan du enkelt välja att bli inspirerad av en intervju eller reportage som du kan bli av en bloggare, samt skapa din egen och hitta dina kollegor i nätverket enkelt.

Vem är din drömbloggare på Colin?
Idag har jag redan mina drömbloggare på plats, då alla som jag ville ha med på tåget från början faktiskt sa ja. Men det finns alltid plats för utveckling och jag personligen är ett stort fan av KateLovesMe, Mr. Blasberg och Cup of Couple.

Vilka är dina mål för sajten?
Målet är att bli den ledande plattformen och mötesplatsen för unga män och för en ny generations mångfald. Att vi idag är ett digitalt magasin är bara början på hur ringarna i vattnet ska spridas ut i projekt.

Vad händer på Colin år 2013?
Under 2013 kommer vi att fortsätta att utveckla magasinet, men lägga ännu större fokus på att hitta så många begåvade bloggare som möjligt till det redan öppna bloggnätverket. Sen blir nog den största förändringen att vi under året kommer att sträcka oss utanför Sverige och gör kommande lanseringar i Skandinavien!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar