Annons
AnnonsInställd jul


Såhär kring jul tycker jag att man ska ägna en extra tanke åt våra medmänniskor som inte har det lika bra – både i Sverige och runt om i världen.

ebola

Min mamma befinner sig just nu i Sierre Leone där hon hjälper ebolasmittade på en nyöppnad klinik. Vi pratade i telefonen igår och hon berättade att julen i Sierre Leone är inställd. Folket får inte förflytta sig utanför sitt distrikt, träffas i grupper och affärer och restauranger är stängda. I Sverige lyssnar vi på julmusik och tips på julklappsrim på radion, i Sierra Leone upprepas det gång på gång hur man upptäcker symptom på ebola.

Annons

Jag är otroligt stolt över min mamma, hon är så modig och har alltid haft ett driv att hjälpa andra. Vill du göra något gott såhär i jultider så vill jag uppmana er att göra en donation till Läkare utan gränser. Det spelar ingen roll vilken summa du ger för det är tillsammans som vi kan göra skillnad!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar