Annons
AnnonsRensa bland dina skor!


skor

Har du promenadvänliga skor som du inte använder? Bor du i Stockholm? Då tycker jag att du ska rensa bland dina skor och donera dessa till Vi gör vad vi kan som har en insamling till flyktingarna på Lesbos. Insamlingen sker idag och imorgon i Kungsträdgården, du kan läsa mer om insamlingen här. Jag kommer bland annat att lämna in sneakers och ett par läderboots som förhoppningsvis kan glädja en annan människa.

Annons

Jag har precis som många andra gråtit av alla hemska bilder och blir förtvivlad över att det finns så mycket hat. Hat mot människor som flyr fasansfulla förhållanden, som bara har haft otur att födas i ett annat land. Trots allt hat får man inte glömma att det finns ännu mer kärlek där ute! När du får möjligheten, glöm inte att visa kärlek till dina medmänniskor, oavsett om det är i en liten eller stor skala.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar