Annons
AnnonsSkicka extra kärlek


Angelicas Closet

Alla Hjärtans Dag – både älskad och hatad. Vissa tycker att det är kommersiellt jippo medan andra firar den högtidligt. Själv är jag nog någonstans mitt emellan, Alla Hjärtans Dag betyder ingenting för mig personligen men kan vara en fin påminnelse att fira kärleken. Det behöver inte vara kärlek mellan ett par utan även till sin familj, vänner och medmänniskor.

Annons

Idag vill jag uppmuntra er till att skicka lite extra kärlek. Donera en liten (eller stor) slant till en välgörenhetsorganisation som du tycker om. Fyra organisationer som ligger mig varmt om hjärtat är Läkare utan gränser (min mamma är Sierra Leone just nu), UNHCR, LoveNepal och Childhood. Glöm inte att alla bidrag spelar roll, oavsett om du kan donera 50 eller 5000 kronor.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar