Annons
AnnonsStockholmstipset – Strand Hotel


Tipset: Strand Hotel Nybrokajen

Vad: Bruncha, fika ute på sommaren, hotellnatt

Ett av mina favorithotell i Stockholm är Radisson Strand Hotel vid Nybrokajen. Vad är det då som sticker ut? Jo, deras service. Jag har varit där vid alla möjliga tillfällen; med mammagruppen, affärsluncher, fikat med vänner, brunchat på Herr Julius, sovit över med Johan och hyrt en svit för min babyshower. Deras bemötande har alltid varit på topp och för mig är det guld värt när man får lika bra service med barn som utan.

Annons

Just nu pågår en stegvis renovering av hela hotellet och jag har hört att det ska öppna ett nytt restaurangkoncept till sommaren. Spännande!

Fler tips dyker upp i kategorin Mitt Stockholm varje vecka.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar