Annons
AnnonsStockholmstipset – Veronica Virta


Jag har precis skapat en ny kategori som heter Mitt Stockholm. Där kommer jag att fylla på med mina Stockholmstips, allt från gamla favoriter till nya godbitar. Allt från shopping till restauranger och museum. Först ut i Mitt Stockholm är klädbutiken Veronica Virta i Sturegallerian.

Annons

Veronica Virta Sturegallerian

Veronica Virta är ett svenskt märke som satsar på tidlösa plagg som ger dig en chic look. Butiken i Sturegallerian är liten men inspirerande och skapar stora vill-ha-begär! Priserna ligger från cirka 550 kronor och upp till 6990 kronor. Jag är kär i hennes tweedplagg som är helt i min stil. Jag gillar ju klassiska plagg som man kan ha år efter år utan att tröttna.

Veronica Virta Veronica Virta Veronica Virta

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar