Annons
AnnonsKändis efter kändis


 

Efter plåtningen idag bjöd Bella på lunch och sen blev det en liten shoppingrunda hos bland annat NK och H&M. På kvällen mötte jag upp min pappa och lillebror för en middag och efter det har jag bara jobbat med mina uppslag. Jag tog en timmes paus för Grey’s Anatomy men nu är jag igång igen.

Annons

 

Just nu letar jag efter kändisbilder och tro mig, det är jobbigt! Kändisarna ska helst le, inte se påverkade ut eller vara för naket klädda och hur lätt är det när man ska ha en bild på Paris Hilton? Shakira och Cameron Diaz är två kändisar som man snabbt hittar fina bilder på.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar