Annons
AnnonsLäsarfråga – svart skinnjacka


Hej Angelica! Jag är ute efter en svart skinnjacka men jag har bara 500 kr att lägga. Det kanske är svårt att hitta i äkta skinn men det gör inget för mig! Jag gillar den lite tuffare stilen och gillar nitar, remmar osv. Det vore snällt om du ville hjälpa mig.

Annons

Svar: Det är inte svårt att hitta en jacka i fuskskinn för under 500 kronor men vill du ha äkta blir det svårare. Jag hittade dock en hos Catalog Outlet / Ellos för endast 400 kronor! Ett tips till dig är att kika second hand där du säkert kan fynda en snygg jacka i äkta skinn till ett grymt pris. För en jacka i fuskskinn rekommenderar jag budgetbutiker som Gina Tricot och H&M.

Stylingtips: Har du hittat en jacka som passar dig men som saknar snygga detaljer? Köp egna nitar, kedjor, band osv. och pyssla själv! Roligt att göra och dessutom får du ett unikt plagg.

TAGGAR
22 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar