Annons
AnnonsMorgon i Salalah


Tidig morgon i Salalah. Vi gick upp tidigt för att kika på soluppgången och delfinerna som leker i vattnet. Man ser på mig att det är tidigt haha. Långklänningen har jag lånat av Therese.

Efter blev det på med bikinin och tunikan (från Esprit) för att äta frukost.

Resten utav dagen spenderade jag vid stranden eller vid poolen.

En morgon ställde vi klockan på 06:00 för att se den vackra soluppgången över Salalah. Delfinerna leker nära stranden vid den här tiden och vi träffade några som simmat ett par få meter ifrån dem. Förutom solen och värmen är hotellfrukosten någonting som jag saknar. Jag älskar att börja min dag med frukter, kaffe, omelett och olika juicer! Det tar dock tid om man ska duka upp det själv hemma varje dag.

Annons
TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar