Annons
AnnonsShopping med Bella


Vid tolv mötte jag Bella och Maria för en lunch på Fresco. Jag tog en pestosallad med kyckling och den var lika god som vanligt. Efter det blev det en kaffe för att ladda inför Bellas shopping!

Vi började på Gina Tricot där vi plockade på oss en hel del plagg. Jag valde ut kläder och smycken som fungerar till fest och vardags. En enkel svart klänning blir mer speciell om man piffar upp den med ett stort smycke.

Annons

Jag plockade bland annat en blommig klänning som var lite för lång. Det fixar man genom att vika upp den i midjan och fäster med ett skärp. Nitskärp och blommor är en snygg kombination eftersom det tuffar till outfiten.

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar