Annons
AnnonsSnorkling och strandsatt i öknen.


Under veckan åkte ut i öknen och mot en strand vid Turtle Bay för att snorkla. När instruktören sa att det fanns en livsfarlig fisk och att man absolut inte fick sätta ned fötterna blev jag lite rädd. I Egypten snorklade jag direkt från en båt men nu skulle man simma ut direkt från stranden till revet. Snorklingen är inte lika bra som i Egypten men jag såg bland annat muränor och ”Dorisfisken” i Hitta Nemo. Det är en häftig men lite läskig känsla att ha massor med fisk under sig. Jag känner mig mer hemma på land haha.

Annons

På vägen hem small det plötsligt till i bussen och det var ena hjulet som gått sönder. Mitt i öknen där det knappt är någon trafik! Kan det bli ett sämre tillfälle? Våran instruktör ringde en vän men det tog ett bra tag innan en ny buss kom. Under tiden tog vi en promenad ut i öknen och det var väldigt varmt kan jag säga. Jag såg det iallafall som en upplevelse och nu kan jag kryssa av ökenpromenad från listan haha.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar