Annons
AnnonsTorsdag med shopping


Vi letade fynd på Beyond Retro.

Bella bjöd på smoothie från Blueberry.

Skoshopping på NK.

Godbitarna från Acne.

Vid tolv mötte jag upp Bella för en dag med shopping. Hon behövde bland annat hjälp med att hitta en outfit till på lördag, till kvällens Bella & Tyra Show samt ett par kilklackar.

Vi började på Zara, fortsatte till American Apparel (där det blev ett par jeans) och sedan till Beyond Retro. Ibland kan man ha tur när man letar secondhand men nu fanns det absolut ingenting. Vi fortsatte till Accessora där vi bland annat hittade undies, doftsljus från Voluspa och armband från Rachel Leigh. Vi tog även en sväng på H&M, Gina Tricot och NK där Bella köpte kilklackarna från Acne. Perfekta vårskor som fungerar lika bra till vardags som till fest!

Annons
TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar