Annons
AnnonsD’Angleterre


Angelicas Closet

Under vår vistelse i Köpenhamn bodde vi på D’Angleterre som är ett av världens första lyxhotell. Både jag och Johan prioriterar gärna lyxiga hotell och när vi hade två dagar själva var D’Angleterre ett självklart val. Det är dyrt (speciellt när allt i Danmark är 30% dyrare än svenska kronan) men väl värt pengarna. Jag älskade vårt rum och frukosten var magiskt god. I torsdags åt vi lunch på deras stjärnrestaurang Marchal och valde Chef’s choice, tre rätter som kocken själv valde. Min favorit var en svamptoast!

Annons

Köpenhamn har ytterst få lyxhotell så om du gillar anrika femstjärniga hotell kan jag varmt rekommendera D’Angleterre. Perfekt när du vill unna dig någonting extra och ge en guldkant på semestern. Om du letar efter ett mer ungdomligt trendigt hotell kommer jag med tips i min guide till Köpenhamn som publiceras i nästa vecka.

Hotel D'Angleterre
Hotel D'Angleterre
Hotel D'Angleterre

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar