Annons
AnnonsMina bästa tips till Palma


Angelica Aurell Angelicas ClosetPalau March Palma

Palau March Palma

Har du bokat in en resa till Palma eller är du sugen på att åka dit? Då ska du spana in min uppdaterade guide där jag tipsar om mina favoriter när det kommer till hotell, restauranger, shopping och sevärdheter. Allt från smoothies till skoshopping. Mina tips är bara ställen som jag själv har besökt och tycker om!

Annons

Palma är helt klart en av mina favoritstäder och det jag gillar är att det är rent, känns säkert med barn, har bra shopping, god mat och massor av kultur. Mallorca i sig är ju en helt magisk ö och nu i februari kommer jag att publicera en stor guide för hela ön.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons


Annons

Laddar