Annons
AnnonsPalma Suites


Angelica Aurell

Nu är vi tillbaka i Stockholm efter 6 underbara veckor i Palma! Varken jag eller Johan är vintermänniskor, vi har pratat länge om att åka iväg en längre tid på vintern så nu tog vi tag i saken. Vi valde Palma eftersom det är en relativt lugn stad, Mallorca har bra klimat och det är inte för lång flygtid.

Annons

Under vår tid i Palma bodde vi på Palma Suites som är ett lägenhetshotell. Från början hade vi tänkt att hyra en lägenhet men valde till slut det här alternativet då det kändes skönt med service när vi reser med Alma första gången. Jag har lite blandade känslor kring Palma Suites, det positiva är att det finns en magisk takterass med pool, personalen är trevlig, man har en lägenhet med kök men fårfortfarande service i form av städning, morgonrockar etc. Det negativa är att deras största lägenhet kändes för liten för oss och området var inte det bästa. Palma Suites ligger på Placa Mercadal som genomgår en kraftig gentrifikation, på ena sidan ligger femstjärniga hotell och på andra hänger drogmissbrukare. Ganska kraftiga kontraster! 

Vi hade det dock fantastiskt och jag är så glad och tacksam att vi kunde vara iväg en längre tid. Att få sol varje dag var guld värt och kändes som balsam för själen. Alma trivdes som fisken i vattnet och Palma var otroligt barnvänligt. Vi kommer definitivt göra om det här upplägget men då kommer vi hyra en vanlig lägenhet istället!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar